ACCOUNTANT

DE MEERWAARDE VAN SAMENWERKEN

Accountantskantoren hebben vaak te maken met pieken in de werkdrukte. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat er door vakantie, ziekte of verlof een tijdelijk tekort aan menskracht is. Als ervaren en flexibele boekhouder help ik graag om ervoor te zorgen dat het werk gedaan wordt. Hierdoor kun je je taken als accountant efficiënt blijven invullen. Ook wanneer het cliëntenbestand uitbreidt, de werkdruk toeneemt en de verwachtingen hoger komen te liggen.

Meer tijd, meer klanten

Niet alleen zorg ik voor ‘extra handjes’ in drukke tijden. Als zelfstandig boekhouder breng ik voor de accountantskantoren met wie ik samenwerk regelmatig klanten aan.

Efficiënt ingerichte administratie

Met ondernemers die hun boekhouding efficiënt ingericht hebben en goed bijhouden is het prettig werken. Ondernemers die bij hun administratie ondersteuning kunnen gebruiken, zijn bij mij aan het juiste adres. Als boekhouder stem ik de behoeften van accountant en ondernemer op elkaar af.

Boekhouder met ruim twintig jaar ervaring

In mijn portefeuille bevinden zich uiteenlopende bedrijven uit verschillende branches. In ruim twintig jaar heb ik heel wat gezien. Van bedrijven met uitstekend ingerichte boekhoudsystemen tot ondernemers die met schoenendozen binnenstappen. Ik ben ze altijd graag van dienst. Want wie ik ook voor me heb, ik wil ervoor zorgen dat de boekhouding voor hen geen belemmerende factor is, maar juist een hulpmiddel om doelen te behalen en succesvol te zijn.

“Mede door haar jarenlange ervaring spreekt Anita de taal van de ondernemer. En dankzij haar voorbereiding kan ik mij meer richten op de advisering.”

Arjen de Ruyter, eigenaar A + A voor Accountancy en Advies