ONDERNEMER

GRIP OP JE FINANCIËN GEEFT RUST EN FOCUS

Wil of kun je de boekhouding van je bedrijf niet zelf doen?

Met mijn administratieve ondersteuning bespaar ik je tijd en stress. Bovendien maakt financieel overzicht het makkelijker om beslissingen te nemen. Het resultaat: focus, en ruimte om je te richten op dat waar jij goed in bent.

Flexibele en tijdelijke administratieve ondersteuning

Komt de boekhouding door drukte in het bedrijf of door tijdelijk personeelstekort in het gedrang? En zoek je iemand die snel en goed kan bijspringen in je organisatie? Ik zorg graag voor extra handen. Vanzelfsprekend werk ik op zo’n manier, dat iedere andere boekhouder het werk probleemloos weer kan overnemen.

Grip op je financiën

Als ondernemer neem je beslissingen niet alleen op je gevoel, maar toets je je intuïtie ook aan de harde cijfers. Je boekhouding geeft je belangrijke stuurinformatie. Ik help ondernemers om hun administratie zo in te richten dat deze stuurgegevens op elk moment gemakkelijk te vinden zijn. Zo houd je grip op de financiële gezondheid van je bedrijf.

Deskundige blik

Met mijn boekhoudkundige kennis zie ik foutjes die jij misschien over het hoofd ziet en kan ik die tijdig helpen bijsturen. Ook houd ik je op de hoogte van fiscale regelingen waar jij je voordeel mee kunt doen.

Nieuw boekhoudsysteem

Toe aan een nieuw boekhoudsysteem? Ik help graag om het nieuwe systeem te implementeren in je organisatie. Medewerkers motiveer ik en maak ik wegwijs.

Hulp bij aangifte Inkomstenbelasting

Ben je ondernemer voor de inkomstenbelasting? Ik help je graag bij het invullen van het aangifteformulier.

“Met een gerust gevoel de #aangifte inkomstenbelasting de deur uit dankzij de gedegen en deskundige hulp van @vanGelderKeijl Dank Anita!”

Roelinde Bolt, eigenaar De Nieuwe Aanpak Organizing en Coaching

“Anita ervaar ik als een iemand die deskundig is en accuraat en daarbij ook let op de kleine maar soms niet onbelangrijke details. Ze doet wat ze belooft en werkt snel. Anita is bovendien iemand die goed luistert en heel plezierig is in de omgang. Kortom: een uitstekende dienstverlener, die heel goed aansluit bij mijn wensen en behoeften.”

Harry Nijkamp, directeur Nijkamp Consult B.V.

“Wat ik nodig heb is eenvoudig overzicht, maar ook de zekerheid dat alles boekhoudkundig goed onderbouwd en ingedeeld is. En dat kan ik met vertrouwen aan Anita overlaten.”

Marnix Haquebord, eigenaar Present-it