ONDERNEMER

BOEKHOUDING TEN DIENSTE VAN MENSEN EN HUN PASSIE

Mensen komen het beste tot hun recht als ze zich onbelemmerd kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn en waar hun hart naar uitgaat. Met een boekhouding die op orde is geef ik hen overzicht, rust en de regie over hun financiële situatie.

Gekwalificeerde, ervaren en toegewijde boekhouder uit Wezep

Als het gaat om de financiële situatie van je bedrijf of privésituatie is zorgvuldigheid vereist. Kwaliteit en een open samenwerking zijn daarom voor mij als boekhouder heel belangrijk. Ik beschik over een jarenlange ervaring en zorg ervoor dat mijn kennis over wijzigingen in wet- en regelgeving op peil blijft. Daardoor weet ik wat er nodig is om de financiële basis van een bedrijf op orde te brengen en te houden. Praktisch en oplossingsgericht als ik ben, is er voor mij niets heerlijker dan in chaos structuur aanbrengen. Altijd met oog voor de mens(en) achter de cijfers. En op een manier die bij hen past.

Een zonnebloem richt zich altijd naar het licht

In mijn logo zit een zonnebloem verwerkt. Het hart van een zonnebloem richt zich altijd naar het licht en staat voor mij symbool voor transparantie en openheid. Transparantie in wat ik doe; openheid voor de wensen van mijn klanten en voor de mens achter de cijfers.

Samenwerken met accountants: 1 + 1 = 3

Als ervaren boekhouder help ik accountantskantoren graag om werkdruk op te vangen. Tijdelijk extra handen nodig? Maak een afspraak.

Laagdrempelige administratieve ondersteuning

Een vraag die niet lang kan wachten? Een probleem dat snel moet worden verholpen? Ik help je er graag bij, zonder dat je voor deze extra’s meer betaalt. Neem direct contact op.

“Anita is boekhoudkundig uitstekend onderlegd. Het is niet alleen de opdracht zelf die zij goed uitvoert, zij kijkt ook verder dan dat.”

Jan Nederpel, algemeen directeur Nedec B.V.