STARTER

EEN GOEDE START VRAAGT OM EEN GOEDE BOEKHOUDING

Goede administratie, een must

Je begint een bedrijf. Dat vraagt om creativiteit, visie en inzet. Staat boekhouden niet bovenaan je lijstje van favoriete werkzaamheden? Daarin ben je dan niet de enige. De administratie is voor veel ondernemers een struikelblok. Toch zul je moeten zorgen voor een goede boekhouding. Om te beginnen omdat je administratie moet voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Maar vooral omdat een goede bedrijfsadministratie onmisbaar is voor een financieel gezond en succesvol bedrijf. Jouw bedrijf!

Administratie opzetten

Is je administratie eenmaal goed ingericht, dan is het bijhouden een stuk gemakkelijker. Voor het opzetten van een administratie is wel wat boekhoudkundige kennis nodig. Ik help je om een goede basis neer te zetten. Vervolgens begeleid ik je bij het voeren van de administratie om dit goed in de vingers te krijgen.

Starterskorting

In het eerste jaar van je onderneming ben je nog aan het opbouwen. Met een korting op het abonnement van jouw keuze help ik je om goed van start te gaan. Wil je dat ik vier keer per jaar meekijk naar je boekhouding? Of wil je dat ik alle voorkomende boekhoudkundige handelingen voor je uitvoer, zodat jij je handen vrij hebt voor een succesvolle start van je onderneming? Zeg het maar. Alles is mogelijk.

“Toen ik begon met mijn bedrijf, had ik geen idee hoe ik moest beginnen met de boekhouding. Anita van Gelder nam me stap voor stap mee door het totale proces van het inrichten van de administratie en het opzetten van de boekhouding. Nu staat het als een huis. Haar geduld en heldere uitleg hebben voor mij de administratie een stuk toegankelijker en beheersbaarder gemaakt.”

Wimke van der Vaart, eigenaar Eensteen Media