Onze missie: jou helpen om je dromen en doelen waar te maken.

Het team van Anita van Gelder helpt jou als ondernemer om een gezond en winstgevend bedrijf te runnen dat tegen een stootje kan. Dat doen we door te zorgen dat je administratie en bankrekeningen ingericht zijn op sturen op financieel succes. Je maakt beslissingen niet meer op gevoel, maar op basis van een helder en overzichtelijk winstplan. Want wij geloven dat je met een goede methodiek in slechts een uurtje per week zo met geld kan leren omgaan, dat het jouw dromen en doelen helpt waarmaken!

Anita van Gelder

Anita van Gelder
Anita van Gelder heeft een jarenlange ervaring als gekwalificeerd administrateur en belastingconsulent.

Op een dag maakte ze van dichtbij mee hoe een ondernemer failliet ging door gebrek aan financieel inzicht, terwijl zijn boekhouder de administratie toch keurig op orde had. Ze zag hoe ingrijpend het faillissement voor deze ondernemer was. Dat deed haar ten volle beseffen dat de boekhouding niet alleen een middel is om geschiedenis te schrijven, maar vooral een middel om te weten hoe je je bedrijf voor de toekomst veilig kunt stellen.

Ze maakte kennis met Profit First en ervoer hoeveel inzicht haar dit gaf in haar eigen bedrijf. Inmiddels is ze gecertificeerd Profit First Professional en zet ze haar kennis en ervaring met bevlogenheid in om ondernemers te helpen werken aan een financieel gezond bedrijf. Dat doet ze samen met haar team én haar netwerk van fiscaal specialisten.

Frankelien Kroneman

Frankelien Kroneman
Werken met cijfers en inzichtelijk maken hoe ondernemers ervoor staan, dat is wat Frankelien graag doet. En daar is ze goed in! Haar jarenlange ervaring in de financiële wereld heeft haar geleerd wat er nodig is om de administratie en boekhouding van een bedrijf op de rit te houden.

Frankelien Kroneman werkt als boekhouder 2.0 in het team van Anita van Gelder. Ze houdt zich bezig met het verwerken en controleren van boekhoudingen, het voorbereiden en uitvoeren van belastingaangiftes en de planning en coördinatie van de jaarwerken.

PF-NL-Foto-Femke-Profit-First

Femke Hogema
Femke Hogema is oprichter van Profit First Nederland en medeauteur van de Nederlandse editie van het boek Profit First. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. Ze is als geen ander in staat om complexe materie terug te brengen tot de kern. Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen.

Toen ze in aanraking kwam met Profit First, was het alsof de hemel op aarde landde. Op deze methode heeft ze al tien jaar gewacht! Femke inspireert het liefst alle ondernemers van Nederland om Profit First te implementeren. Dat doet ze door te schrijven, te spreken en boekhouders en accountants in Nederland op te leiden tot Profit First Professional.

Femke is adviseur van Anita van Gelder.