Onze missie: jou helpen om je dromen en doelen waar te maken.

Het team van Anita van Gelder helpt jou als ondernemer om een gezond en winstgevend bedrijf te runnen dat tegen een stootje kan. Dat doen we door te zorgen dat je administratie en bankrekeningen ingericht zijn op sturen op financieel succes. Je maakt beslissingen niet meer op gevoel, maar op basis van een helder en overzichtelijk winstplan. Want wij geloven dat je met een goede methodiek in slechts een uurtje per week zo met geld kan leren omgaan, dat het jouw dromen en doelen helpt waarmaken!

Foto Anita

Anita van Gelder
Anita van Gelder heeft een jarenlange ervaring als gekwalificeerd administrateur en belastingconsulent. Op een dag maakte ze van dichtbij mee hoe een ondernemer failliet ging door gebrek aan financieel inzicht, terwijl zijn boekhouder de administratie toch keurig op orde had. Ze zag hoe ingrijpend het faillissement voor deze ondernemer was. Dat deed haar ten volle beseffen dat de boekhouding niet alleen een middel is om geschiedenis te schrijven, maar vooral een middel om te weten hoe je je bedrijf voor de toekomst veilig kunt stellen. Ze maakte kennis met Profit First en ervoer hoeveel inzicht haar dit gaf in haar eigen bedrijf. Inmiddels is ze gecertificeerd Profit First Professional en zet ze haar kennis en ervaring met bevlogenheid in om ondernemers te helpen werken aan een financieel gezond bedrijf. Dat doet ze samen met haar team én haar netwerk van fiscaal specialisten.

PF-NL-Foto-Femke-Profit-First

Femke Hogema
Femke Hogema is oprichter van Profit First Nederland en medeauteur van de Nederlandse editie van het boek Profit First. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. Ze is als geen ander in staat om complexe materie terug te brengen tot de kern. Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen. Toen ze in aanraking kwam met Profit First, was het alsof de hemel op aarde landde. Op deze methode heeft ze al tien jaar gewacht! Femke inspireert het liefst alle ondernemers van Nederland om Profit First te implementeren. Dat doet ze door te schrijven, te spreken en boekhouders en accountants in Nederland op te leiden tot Profit First Professional. Femke is adviseur van Anita van Gelder.

Foto Ingrid Liefers

Ingrid Liefers
Ingrid houdt ervan om in begrijpelijke taal financieel inzicht en overzicht binnen een bedrijf aan te brengen. Orde in de chaos scheppen is een uitdaging die haar op het lijf is geschreven.
De passie van een ondernemer en de mens binnen de organisatie verliest zij daarbij niet uit het oog.
Ingrid Liefers is als administratief medewerker vooral bezig met het boeken en verwerken van de financiële gegevens van de klanten. Ze bereidt de btw-aangiften en jaarafsluitingen voor. Ingrid is een administratieve duizendpoot.

Foto Kim van Gelder

Kim van Gelder
Kim vindt het belangrijk dat ondernemers bezig kunnen zijn met hun bedrijf, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over geld. Ze draagt graag haar steentje bij aan het op orde krijgen van de financiën van ondernemers.
Kim van Gelder werkt als administratief medewerker in het team van Anita van Gelder.
Ze houd zich bezig met het verwerken van de aangeleverde boekhoudingen en voorbereiding van belastingaangiften.