picto.kleur.geldplant.A

 

Zo tegen het einde van het jaar blik ik terug op wat 2019 mij heeft gebracht. Het viel niet altijd mee.

Mijn privé-leven stond aan het begin van dit jaar op zijn kop, doordat mijn moeder overleed. Ik voel nog elke dag wat dat met mij heeft gedaan. Toch kan ik met volle overtuiging zeggen, dat 2019 een goed jaar is geweest!

Mijn eigen winstplan heeft daarin grote impact gehad.

Waar sta ik voor?
Eind 2018 heb ik nagedacht over wat ik wil bereiken in 2019.
Mijn grote missie is dat álle ondernemers een financieel gezond bedrijf runnen. Een financieel gezond bedrijf heeft geld beschikbaar, dat helpt om invloed te hebben en verschil te maken in deze wereld. Om doelen te bereiken. Een financieel gezond bedrijf zorgt goed voor haar beste werknemer: de eigenaar/ondernemer.

Mijn eigen winstplan
Omdat ik goed had nagedacht over mijn grote doelen, was ik in staat om een strategie voor het komende jaar uit te zetten. Mijn plannen heb ik vertaald in een winstplan, in euro’s en ik wist vooraf dat mijn plannen haalbaar zouden zijn. Ik wist heel goed wat mij te doen stond en waar mijn aandacht voor moest zijn. Dit heeft mij geholpen om, ondanks privé moeilijke omstandigheden, mijn bedrijf te laten groeien, mijn doelen te halen en vol vertrouwen een nieuw plan te maken voor 2020.

Winst is geen toeval!
Wil jij ook inzicht in hoe je jouw financiële positie kunt verbeteren? Wil je een goed fundament om keuzes te kunnen maken die ervoor zorgen dat je succesvoller wordt als ondernemer? Ik wil je helpen om het volgend jaar anders te gaan doen. Want winst is geen toeval! Door het maken van een winstplan geef je richting aan jouw business in 2020.

Als je blijft doen wat je altijd deed
Krijg je wat je altijd kreeg
~ Albert Einstein

Winstplan = de vertaling van jouw doelen in euro’s
• Je weet vooraf of je plannen financieel haalbaar zijn
• Het winstplan geeft je focus. Je weet wat je te doen staat om de gewenste resultaten te creëren.
• Je stuurt naar voldoende winst in plaats van alleen naar voldoende omzet.
• Je kunt de juiste keuzes maken en weet aan welke knoppen je moet draaien als de gewenste resultaten uitblijven.