Over Anita van Gelder

Het team van Anita van Gelder helpt jou als ondernemer om een gezond en winstgevend bedrijf te runnen dat tegen een stootje kan. Geld is een hulpmiddel om dromen en doelen waar te maken. Een financieel gezond bedrijf stelt jou in staat om de impact te maken die je voor ogen hebt.

Over ons Anita van Gelder

Anita van Gelder in cijfers

jaar ervaring
0 +
gaaf nummer
0
aangiften
0 +
Over ons Anita van Gelder

Profit First

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je geld te managen en te bouwen aan een financieel gezond bedrijf. Binnen de Profit First methode is winst geen restje wat aan het eind van de rit overblijft. Je winst, die neem je vanaf dag 1. Met Profit First ervaar je rust in je financiën en maak je betere keuzes.
Mijn geld managen met Profit First
Over ons Anita van Gelder

Werken met SnelStart

Wij werken met de boekhoudsoftware van SnelStart. We hebben voor Snelstart gekozen omdat we het belangrijk vinden dat jij als ondernemer altijd en overal direct inzicht hebt in je financiële situatie. Door online samen te werken in SnelStart maken we dat voor jouw makkelijk en haalbaar.
de Boekhoudsoftware van SnelStart
Over ons Anita van Gelder

Ervaringen van klanten

Geen geldzorgen, geen risico’s. Elk kwartaal een winstuitkering. Je belastingaangiften op orde en maximaal inzicht in je kosten. Klinkt dat je als muziek in de oren?
Ervaringen van klanten
Over ons Anita van Gelder
Logo-Anita-van-Gelder

Zonnebloem in ons logo

Een zonnebloem richt zich met haar hart naar het zonlicht en beweegt in de loop van de dag mee in de richting van het licht. In ons logo vind je een zonnebloem. De zonnebloem staat voor Anita van Gelder symbool voor de manier waarop zij leeft en werkt, altijd op zoek naar lichtpuntjes. Licht geeft inspiratie, kracht en nieuwe moed. Hiermee wil zij haar team en klanten inspireren.

Ontmoet ons team

Wij begeleiden jou als ondernemer met een financieel gezond bedrijf en om je dromen en doelen waar te maken. Dat doen wij door:

– Efficiënte, foutloze en inzicht gevende boekhouding
(zelf, samen of uitbesteed).
– Slimme belastingaangiftes en jaarcijfers in begrijpelijke taal.
– Winstadvies op gezonde bedrijfsfinanciën en groei.
– Profit First als methode om financiën te managen.

Over ons Anita van Gelder
Anita van Gelder

Eigenaar/winstadviseur

Anita van Gelder heeft een jarenlange ervaring als gekwalificeerd administrateur,  belastingconsulent en Profit First Professional. Anita gelooft dat iedereen over zijn eigen bijzondere talenten beschikt en daarmee de wereld waarin wij leven een stukje mooier kan maken. Ondernemers met een financieel gezond bedrijf lukt dat nog beter. Als winstadviseur draagt ze hieraan met bevlogenheid haar steentje bij.

Anita is eindverantwoordelijk voor alle aangiften en jaarrekeningen. Zij is jouw meedenkende winstadviseur in alle administratieve en fiscale zaken.

Verder begeleidt zij ondernemers:

– In de overstap naar online boekhouden
– In het maken van een winstplan
– En in winstgevender ondernemen met Profit First

Over ons Anita van Gelder
Frankelien Kroneman

Boekhouder 2.0

Werken met cijfers en inzichtelijk maken hoe ondernemers ervoor staan, dat is wat Frankelien graag doet. En daar is ze goed in! Haar jarenlange ervaring in de financiële wereld heeft haar geleerd wat er nodig is om de administratie en boekhouding van een bedrijf op de rit te houden. Frankelien werkt als boekhouder 2.0 in het team van Anita van Gelder. 2.0! Want ze is zeker geen stoffige traditionele boekhouder. Frankelien werkt slim en efficiënt in onze online systemen. Ze houdt zich bezig met het verwerken en controleren van online boekhoudingen, het voorbereiden en uitvoeren van belastingaangiftes en de planning en coördinatie van de jaarwerken.
Over ons Anita van Gelder
Erika Mouthaan

Fiscalist

Erika is fiscalist en winstadviseur in haar bedrijf Belermo. Zij neemt ons fiscale uitdagingen uit handen. Fiscale wetteksten doorspitten op onderwerpen die we maar eens in de paar jaar tegenkomen, vertrouwen we met een gerust hart aan Erika toe. Zij doet dat met veel expertise én – heel belangrijk – met heel veel plezier. Erika heeft ervaring in het beoordelen van jaarrekeningen en belastingaangiftes voor BV’s.
Over ons Anita van Gelder
Janine van der Vegte

Salarisadministrateur

Janine richt zich als expert uitsluitend op salaris- en personeelsadministraties. Vanuit haar bedrijf Salaris Maximaal verwerkt zij de loonadministratie voor BV’s (DGA) en voor jouw personeelsleden. Uiteraard gebeurt dit AVG-proof, online en slim gekoppeld aan jouw boekhouding, zodat alle financiële informatie ook meteen  op de juiste manier geboekt wordt. Janine kan complexe regelgeving uitleggen in duidelijke taal. Met haar kennis en expertise is ze een waardevolle aanvulling van Team Anita van Gelder.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij maken graag kennis met jou!
Wil je dat we allebei even rustig de tijd hebben voor geen gesprek? Plan dan je afspraak op een moment dat het jou uitkomt direct in onze online agenda.

Over ons Anita van Gelder