Dienst

Winstadvies

Geen geldzorgen, elk kwartaal een winstuitkering. Je belastingaangiften op orde en volledig inzicht in je kosten. Klinkt dat je als muziek in de oren? Winst is geen toeval. Om te kunnen sturen op financieel succes heb je grip op je financiën nodig. Het maken van een jaarlijks winstplan is een standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Winstadvies Anita van Gelder

Hoe vaak heb jij als ondernemer gehoord of gelezen dat je je cijfers moet bestuderen? Kijk naar je winst- en verliesrekening. Bestudeer je balans. Analyseer je cashflow en koppel deze aan je budget. Evalueer je kpi’s. Als je dit allemaal doet, dan weet je precies hoe het met je winst is gesteld. Toch?

Maar dat doe je niet, of wel soms? Ik in ieder geval niet. De kans is wel groot dat je elke dag kijkt hoeveel geld er op je bankrekeningen staat, misschien zelfs wel een paar keer per dag. De kans is ook groot dat je op basis daarvan op je gevoel afgaat en financiële beslissingen neemt.

Financieel gezonde keuzes maken

Wij werken met de Profit First methode. Profit First is een eenvoudige en toegankelijke methode die jou als ondernemer helpt om je geld te managen. Eerst maken wij samen met jou een winstplan, zodat je weet waar je heen gaat. Daarna zetten we een systeem op waarmee je grip hebt op je financiële situatie en te allen tijde overzicht hebt over de stand van zaken. Dankzij Profit First maak je gemakkelijker financieel gezonde keuzes.

Winstplan

Winst is geen toeval. Winst moet je plannen. In jouw winstplan vertalen we je ondernemersplannen in euro’s. Uit dit plan zal blijken of je met je diensten genoeg geld kunt verdienen. Het winstplan helpt je om te sturen naar voldoende winst in plaats van alleen te kijken naar de omzet. Je kunt de juiste keuzes maken en bijsturen als het niet gaat zoals je had bedacht. Dankzij een winstplan weet je welke acties je moet nemen om je doelen te behalen.

Verstandige keuzes

Heb je de doelen van je geld helder? De volgende stap is: je bankrekeningen zo te organiseren, dat de geldstromen per doel gescheiden zijn. Op deze manier kan je op ieder moment in één oogopslag zien hoe je ervoor staat. En is het een stuk makkelijker om te zien of het verstandig is om die investering nu wel of niet te doen.

Wij helpen je graag om deze manier van omgaan met je geld te implementeren in je bedrijf. Daarbij kies je zelf of je ook je boekhouding bij mijn team onderbrengt of niet.

Vragen over winstadvies?

Winstadvies Anita van Gelder
Anita van Gelder
Eigenaar/winstadviseur
Winstadvies Anita van Gelder

Slimme downloads over winstadvies

Download gratis slimme tools, die jou helpen om financieel gezonde keuzes te maken.

Recente blogs