Dienst

Administratie

De administratie is het fundament van je bedrijfsvoering. Jouw boekhouding en boekhoudprocessen richten we slim en efficiënt in, zodat jij altijd inzicht hebt in cijfers.

Administratie Anita van Gelder

De boekhouding is de taal die je bedrijf gebruikt om je te vertellen hoe het gaat. Stel je voor dat jij een rommeltje van je administratie maakt en regelmatig vragen van je boekhouder krijgt over ontbrekende facturen, dan zegt je boekhouding bijvoorbeeld tegen je: “Je hebt 10k uitgegeven, maar ik heb even geen idee waar het voor is. Maar dat maakt niet uit toch?”

Dat is natuurlijk niet zo. Als je boekhouding niet klopt heb je nooit inzicht in je cijfers. Daardoor weet je niet of je plannen op koers liggen en is het niet gemakkelijke om de juiste beslissingen over je geld te nemen. Bovendien kun je niet bepalen hoeveel geld je voor de belasting moet reserveren.

Een goede basis is voorwaarde voor een succesvol bedrijf

Of je je administratie nou zelf doet of samen met een boekhouder, je kunt niet zonder een goed boekhoudsysteem. De administratie is het fundament van je bedrijfsvoering. Zonder deze basis heb je geen overzicht over je financiële situatie. En overzicht is een vereiste om te kunnen sturen op financieel succes!

Dit kunnen wij voor je doen:

  • Heb je nog geen goed digitaal boekhoudsysteem? Dan zetten wij dat voor je op.
  • Wij helpen je om een gezonde regelmaat te krijgen in het doen van je administratie. Want alleen dan kost het weinig tijd en moeite om die up-to-date te houden.
  • Is de basis op orde? Wij controleren wekelijks jouw boekhouding Of we kijken elk kwartaal met je mee of alles klopt. Ook verzorgen wij de aangiften omzetbelasting voor je en kunnen wij je helpen met je andere belastingvragen.
  • Samen met jou een winstplan maken, zodat je inzicht krijgt in je doelen en geldstromen.
  • Stress over geld? We zoeken samen naar de oorzaak en naar oplossingen.

Van cijfers naar stuurinformatie

Met alleen een goed bijgehouden boekhoudsysteem ben je er nog niet. Om goede beslissingen over je geld te kunnen nemen, heb je inzicht nodig in je doelstellingen en geldstromen.

  • Heb je zorgen over geld?
  • Begrijp je niet waarom er zo weinig geld op je rekening staat, terwijl je wel winst hebt gemaakt?
  • Had je niet gerekend op die hoge belastingaanslag?

Dan is het tijd om een winstplan te maken!

Vragen over administratie?

Administratie Anita van Gelder
Anita van Gelder
Eigenaar/winstadviseur
Administratie Anita van Gelder

Slimme downloads over administratie

Download gratis slimme tools, die jou helpen om met meer gemak je administratie op orde te houden.

Recente blogs