Up-to-date en gedegen fiscale hulp

Je administratie moet zo zijn ingericht dat die voldoet aan de – voortdurend veranderende - fiscale eisen van de overheid. Dat vereist nogal wat kennis. De kans is groot dat jij je als ondernemer helemaal niet wilt verdiepen in allerlei fiscale ontwikkelingen. En dat hoeft ook niet. Want dat doe ik voor je!

picto.kleur.belastingen

Deskundig en geschoold

Al je ondernemerszaken rondom geld zijn bij ons in goede handen. Als registerbelastingconsulent en gecertificeerd Profit First Professional ben ik ervaren in het begeleiden van ondernemers bij een gezonde bedrijfsvoering, het verzorgen van de administratie en het geven van fiscale hulp en adviezen.

 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voortdurende bijscholing hoort er voor mij bij. Daardoor, en ook doordat ik onderdeel uitmaak van de groep Profit First Professionals, ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met als voordeel dat ik jou makkelijk kan updaten als er ontwikkelingen zijn die ook voor jouw bedrijf relevant zijn. Verder gebruik ik mijn fiscale kennis natuurlijk om te zorgen dat jij optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden op het gebied van aftrekposten.

Belastingaangifte

Daarnaast verzorg ik uiteraard ook de aangiften omzetbelasting voor je en kan ik jou en je eventuele partner helpen met de aangifte Inkomstenbelasting.

Ingewikkeld fiscaal vraagstuk? Dan vlieg ik een collega uit mijn fiscaal kennisnetwerk in. Zo kan ik je altijd op de best mogelijke manier helpen.