Dienst

Belastingen

Uiteraard zorgen onze fiscalisten ervoor dat jij voldoet aan je belastingverplichtingen. Daarnaast adviseren we je hoe je optimaal gebruik maakt van fiscale aftrekposten en mogelijkheden.

Belastingen Anita van Gelder

Herken je dit? Je boekhouder heeft je verteld dat je een mooie winst hebt gemaakt. Daarna volgt een belastingaangifte, die véél hoger uitviel dan het bedrag dat je hiervoor had gereserveerd.

Up-to-date en gedegen fiscale hulp

Je administratie moet zo zijn ingericht dat die voldoet aan de – voortdurend veranderende – fiscale eisen van de overheid. Dat vereist nogal wat kennis. De kans is groot dat jij je als ondernemer helemaal niet wilt verdiepen in allerlei fiscale ontwikkelingen. En dat hoeft ook niet. Want dat doen wij voor je!

Deskundig en geschoold

Al je ondernemerszaken rondom geld zijn bij ons in goede handen. Als registerbelastingadviseurs en gecertificeerd Profit First Professionals zijn wij ervaren in het begeleiden van ondernemers bij een gezonde bedrijfsvoering, het verzorgen van de administratie en het geven van fiscale hulp en adviezen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voortdurende bijscholing hoort er voor ons bij. Daardoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij jou makkelijk updaten als er ontwikkelingen zijn die ook voor jouw bedrijf relevant zijn. Verder gebruiken wij onze fiscale kennis natuurlijk om te zorgen dat jij optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden op het gebied van aftrekposten.

Belastingaangifte

Uiteraard verzorgen wij voor jou de belastingaangiften.

Ingewikkeld fiscaal vraagstuk? Dan vliegen wij een collega uit ons fiscaal kennisnetwerk in. Zo kunnen wij je altijd op de best mogelijke manier helpen.

Vragen over belastingen?

Belastingen Anita van Gelder
Anita van Gelder
Eigenaar/winstadviseur
Belastingen Anita van Gelder

Slimme downloads over belastingen

Download gratis slimme tools die jou helpen om met meer gemak aan je fiscale verplichtingen te voldoen.

Recente blogs