Hoe je meer geld overhoudt door wél op vakantie te gaan

Bij de meeste ondernemers komt er geen geld binnen in de vakantie. Daardoor zitten veel ondernemers na de vakantie krap bij kas. Wij leggen je uit hoe je door op vakantie te gaan zelfs meer geld overhoudt.

Er komt geen geld binnen

Als je op vakantie bent, maak je geen uren. Je levert geen projecten op.
Bovendien loop je het risico dat degene die jouw facturen betaalt op vakantie is, zodat de betalingstermijn oploopt.

Als je terugkomt merk je dat je banksaldo aanzienlijk is geslonken. Je vaste lasten lopen door: Help, stress op je bankrekening!

Profit First

Als je werkt met Profit First dan bouw je een buffer op voor je vakantie.
Door deze buffer kun je allereerst je eigen vakantie betalen. Maar ook als je terug komt van vakantie, betaal je moeiteloos je facturen en is er ook nog steeds ruimte om je eigen salaris over te maken.

Meer geld overhouden

Een valkuil voor ondernemers is om dan maar niet op vakantie te gaan en door te werken. Dat heeft één groot nadeel: ook jouw lichaam heeft af en toe rust nodig.
Een burnout of lichamelijke overbelasting en daardoor langere tijd niet kunnen werken heeft grotere impact op je financiën.

Wil jij meer geld overhouden?

  • start met het opbouwen van een buffer – werk met Profit First
  • ga op vakantie en laad je persoonlijke accu weer op, zodat jouw creativiteit als ondernemer (#watkanerwel) weer vrij kan stromen

Meer weten over Profit First?
Wil je meer weten over Profit First? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de eerste hoofdstukken uit het boek gratis!

Wil je even doorpraten? Of heb je een andere vraag? Maak vrijblijvend een (gratis) afspraak, we spreken je graag!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp