Meer impact maken met Profit First

Wil jij het verschil maken? Voor je medewerkers, je klanten, je omgeving en de aarde? Wil je op jouw eigen manier met jouw eigen expertise de wereld een stukje mooier maken? Zorg dan dat je grip houdt op je geld en bouwt aan een financieel gezond bedrijf! Dat doe je met Profit First.

Geldzorgen kosten IQ-punten en creativiteit

Of het nu gaat om voedsel, geld of tijd, dat waar we tekort aan hebben, neemt onze aandacht over, ten koste van andere belangrijke zaken. Geldzorgen maken dat je minder goed functioneert en minder weloverwogen keuzes kunt maken. Je levert IQ-punten en creativiteit in!

Waarom kredietbeperking?

Kredietbeperking wordt gebruikt om klanten sneller te laten betalen. Dit versterkt de liquide positie van de leverancier, die vervolgens ook geen tijd en moeite kwijt is aan het incasseren van het bedrag. Er zijn genoeg bedrijven die het betalen, dus alles wat betaald wordt is winst.

Profit First

Profit First draait de oude formule om. Met Profit First maak je winst belangrijker dan kosten en zorg je eerst voor jezelf.

Profit First is een potjessysteem. Je maakt meerder bankrekeningen aan in je bedrijf, want je geld heeft meerdere doelen. Profit First kent 4 hoofddoelen van je geld: winst, salaris, belastingen en kosten. Je hebt minimaal die 4 bankrekeningen. Door je geld letterlijk te verdelen over de verschillende bankrekeningen, maak je alleen maar geld op wat voor dat specifieke doel is bestemd.

Feedback van je bankrekening

Dat doet enorm veel met je hersenen. Als je op de traditionele manier grip op je geld probeert te houden, weet je pas achteraf of het goed is gegaan. Werk je met Profit First, dan krijg je onmiddellijk feedback van je bankrekening als je niet uitkomt. Er komt te weinig geld binnen. Of je leeft op te grote voet. Vervolgens kun je meteen in actie komen.

Profit First is een supermenselijk en heel gemakkelijk systeem om je geld te managen.

Meer impact maken met Profit First

Wil jij meer impact maken zonder geldzorgen? Profit First helpt jou op een gezonde manier met geld om te gaan en te bouwen aan een financieel gezond bedrijf!

Nationale Profit First dag

Vrijdag 23 september 2022 is de landelijke Profit First dag. Tientallen Profit First Professionals geven korte en krachtige workshops en webinars om jou meer te leren over Profit First. Uiteraard doe ik ook mee. Meer info zie je op: https://www.profitfirst.nl/profit-first-dag/

Kun je niet wachten tot 23 september? Mail mij gerust. Ik reageer altijd!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp