Minder dan € 20.000 omzet is een doel van niks!

Op mijn website lees je niets over de KOR (Kleine Ondernemers Regeling voor btw). Want zeg nou zelf, jezelf voornemen om de komende 3 jaar minder dan € 20.000 omzet te maken is toch een doel van niks?!

Wanneer wel KOR

Kort door de bocht is de nieuwe regeling interessant voor ondernemers die de komende 3 jaar:

  • vooral zaken doen met particulieren
  • een omzet hebben en willen houden die lager is dan € 20.000 per jaar
  • geen grote investeringen doen

Minder dan € 20.000 omzet

De harde voorwaarde voor deze regeling is, dat je minder dan € 20.000 omzet maakt. De ondernemers waar ik mee samenwerk, worden dáár niet blij van! Waarom zou je daar genoegen mee nemen? Hoeveel salaris kun je jezelf uitbetalen als je op dat level blijft ondernemen? Hoeveel blijft er over voor investeringen om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen en impact te hebben? Kun je die comfortabele auto betalen? Blijft er geld over – nadat jij je hypotheek en boodschappen hebt betaald – om te sparen voor dat muziekinstrument waar jij je zinnen op hebt gezet? Of voor die dure opleiding die jij wilt volgen om jezelf te ontwikkelen?

Geld is een hulpmiddel om je dromen en doelen waar te maken

Geld is een hulpmiddel om je dromen en doelen waar te maken. Op mijn website lees je hoe je succesvol kunt zijn, als je goed met geld om kunt gaan. Hoe je grip houdt op geld als je een goed systeem inricht.
En wat het je brengt als je hiervoor Profit First inzet.

Basis op orde

De basis heb je op orde. Je boekhoudsysteem staat als een huis. De btw-aangifte is nauwelijks een extra inspanning, dus daar hoef je het niet voor te doen.

Alles is mogelijk, als je maar durft!
~ J.K. Rowling

Denk groot! Bepaal jouw doelen! En zorg dat jouw bedrijf je helpt om je doelen te bereiken. De nieuwe KOR hoort daar niet bij!

Hartelijke groet,
Anita van Gelder

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp